Nieuws item

De sectie Zelfstandigen is op zoek naar minimaal 2 ondernemende bestuursleden met kennis van en hart voor de HR professie

26-03-2012

NVP - verbindend in HR!
De NVP is dé HR autoriteit voor HR professionals en maatschappelijke partijen. Met 4.300 leden is het met recht een vereniging van formaat! Als beroepsvereniging ondersteunt ze de HR beroepsgroep door kennis en ervaring binnen en buiten de vereniging toegankelijk te maken. Als platform voor ontmoeting en kennisuitwisseling draagt ze bij aan verdere professionalisering van haar leden. 
De sectie Zelfstandigen richt zich op NVP-leden die als zelfstandig ondernemer hun diensten en/of producten op de markt brengen.

HR onderneemt!
De rol van HR is het optimaal inzetten en innoveren van de menselijke factor. Een fundamentele bijdrage leveren aan het succes van organisaties. HR professionals hebben behoefte aan een beroepsvereniging die werkt als een verbindend platform voor professionele ondersteuning en verdere ontwikkeling. Waar passie voor het vakgebied en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

 

Voor het bestuur van de sectie Zelfstandigen zijn wij op zoek
naar ondernemende bestuursleden met kennis van en hart
voor de HR professie

 

De uitdaging
Een belangrijke taak van het sectiebestuur is het organiseren van aantrekkelijke activiteiten voor leden en niet leden. Actief samenwerking zoeken met andere besturen en externe contacten. Het zien van kansen om meerwaarde te leveren en het aantal leden en sponsoren te vergroten. Verantwoord begroten en inzetten van het budget.

Het bestuurslid is ambassadeur van de vereniging. Hij/zij is verantwoordelijk voor het functioneren van een specifieke portefeuille en werkt daarbij nauw samen met collega bestuursleden. Het functioneren van een bestuurslid draagt bij aan het vergroten van de bekendheid van de NVP als HR autoriteit en aan de tevredenheid en toename van leden van de sectie. 

Wij vragen
Allereerst commitment! Het bestuurslid heeft een ondernemend profiel waarbij denken en doen met elkaar in balans zijn. Is pro-actief, denkt in oplossingen en beschikt over een gezonde dosis energie. Is communicatief sterk op verschillende niveaus en via verschillende media. Affiniteit met innovatie of relatiebeheer met externe contacten. Werkzaam in het vakgebied HR is een must.

De rol van bestuurslid is onbezoldigd.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de huidige bestuursleden, Mary Bouma (06-28195866), Wendy Arendsen (06-21684040), Annemarie Lootsma (06-53364240) of Ad van Gageldonk (06-53861064).
Het volledige profiel vind je hier

De procedure
Laat voor 15 april 2012 weten of je interesse hebt in de functie per mail naar wendy.arendsen@gmail.com. Je hebt twee aaneengesloten gesprekken met een selectiecommissie die bestaat uit tweemaal twee bestuursleden. De gesprekken vinden dinsdagavond 15 mei 2012 plaats bij de NVP in Nieuwegein.

 

 

 

 

Bookmark and Share