Nieuws item

Gratis seminar 'Wegwijs in HRM Live 2012'

13-03-2012

De opkomst van social media is niet meer te stoppen en gaat HR drastisch veranderen. Verder zijn behoud van talent, mobiliteit, vergrijzing en de krapte op de arbeidsmarkt onderwerpen waarmee veel HR professionals komende jaren te maken krijgen. Wil je weten welk effect dit heeft op jouw organisatie? Laat je gratis bijpraten!

Uitnodiging seminar Wegwijs in HRM Live editie 2012
Je bent harte welkom op een van de speciale seminars ‘Wegwijs in HRM Live'. Ook dit keer komen gerenommeerde gastsprekers aan het woord. Waaronder Jack de Vries, oud staatssecretaris van Defensie en prof. dr. Rob Vinke, hoogleraar personeelswetenschappen aan de Nyenrode Business Universiteit  op 27 en 29 maart en prof. dr. Jaap Paauwe, hoogleraar Organisatie en Personeel aan de Universiteit van Tilburg op het seminar van 3 april.

Keuze uit drie locaties van niveau

  • 27 maart bij Corpus in Oegstgeest
  • 29 maart bij Mooirivier in Dalfsen
  • 3 april bij Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Centraal Beheer Achmea.

Je bent van harte welkom
Aanmelden is heel eenvoudig. Ga naar www.centraalbeheer.nl/hrmlive en laat weten wanneer je komt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en routebeschrijving via e-mail.

Wij verheugen ons erop je tijdens het seminar persoonlijk te begroeten!
NVP-bestuur Gelderland

P.S. Ben jij al een werkgever 2.0? Tijdens de bijeenkomst ontvang je een op maat gemaakte social media scan van jouw organisatie.

 

 

 

 

Bookmark and Share