Nieuws item

Passie gezocht

28-02-2012

De afdeling Gelderland is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste bestuursleden met kennis van en passie voor de HR-Professie

NVP - Leidend in HR!
De NVP is dé HR autoriteit voor HR professionals en maatschappelijke partijen. Met 4.500 leden is het met recht een vereniging van formaat! Als beroepsvereniging ondersteunt ze de HR beroepsgroep door kennis en ervaring binnen en buiten de vereniging toegankelijk te maken. Als platform voor ontmoeting en kennisuitwisseling draagt ze bij aan verdere professionalisering van haar leden.

De Afdeling Gelderland organiseert speciaal voor haar leden in de regio Gelderland inspirerende activiteiten. Met deze activiteiten zoeken wij de verbinding met onze leden om van hieruit in te spelen op actuele HR topics.


HR tot in de kern

De rol van HR is het optimaal inzetten en innoveren van de menselijke factor. Een fundamentele bijdrage leveren aan het succes van organisaties. HR professionals hebben behoefte aan een beroepsvereniging die werkt als een verbindend platform voor professionele ondersteuning en verdere ontwikkeling. Waar passie voor het vakgebied en vakmanschap hoog in het vaandel staan.


Voor het bestuur zijn we onder andere op zoek naar:
 een Penningmeester en een Secretaris.

 

De uitdaging
Een belangrijke taak van het sectiebestuur is het organiseren van aantrekkelijke activiteiten voor leden en niet leden. Actief samenwerking zoeken met andere besturen. Het zien van kansen om het aantal leden binnen de afdeling Gelderland te vergroten. Verantwoord begroten en inzetten van het budget.

Het bestuurslid is ambassadeur van de vereniging. Hij/zij is verantwoordelijk voor het functioneren van een specifieke portefeuille en werkt daarbij nauw samen met collega bestuursleden. Het functioneren van een bestuurslid draagt bij aan het vergroten van de bekendheid van de NVP als HR autoriteit en aan de tevredenheid en toename van leden van de afdeling.

 

Wij vragen
Het bestuurslid heeft een ondernemend profiel waarbij denken en doen met elkaar in balans zijn. Is pro-actief, denkt in oplossingen en beschikt over een gezonde dosis energie. Is communicatief sterk op verschillende niveaus en via verschillende media. Relevante ervaring als bestuurslid van een vereniging is een pre. Affiniteit met en kennis van het vakgebied HR is een must.

De rol van bestuurslid is onbezoldigd.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de bestuursleden van de NVP afdeling Gelderland, Remco Korzaan (remcokorzaan@planet.nl, tel. 06-51338889), Henri Verlinden (henri.verlinden@gossinternational.com, tel. 06 22 54 81 50), Anne Blijd (anne.blijd@2bediverse.nl tel. 06-21263037) Voor meer informatie over onze afdeling kun je ook kijken op http://www.nvp-plaza.nl/site/nl/afdelingen.phtml?p=home

 

 

 

 

 

Bookmark and Share