Nieuws item

Onderzoek naar generatiecommunicatie

22-11-2011

Mijn naam is Mirjam Terlouw, student communicatiewetenschap aan de VU, Amsterdam. Momenteel loop ik stage bij PwC en voer daar een onderzoek uit naar generatiecommunicatie. Hierbij onderzoek ik hoe de vier verschillende generaties met elkaar communiceren en samenwerken op de werkvloer en met welke middelen en interventies we dit kunnen optimaliseren.
Tijdens het bijwonen van de NVP-bijeenkomst over generatiecommunicatie merkte ik dat het onderwerp generatiecommunicatie leeft en dat een interessante discussie ontstond. Vandaar dat ik u benader met de vraag of u deze enquête over dit onderwerp wilt invullen.

In de enquête wordt gevraagd naar uw persoonlijke ervaringen op het gebied van samenwerking, communicatie en enkele middelen. De enquete is geheel anoniem en de gegevens worden dus ook anoniem verwerkt. Het invullen bedraagt ongeveer zeven minuten. De enquete sluit op dinsdag 6 december om 12.00 uur.


Wanneer u uw medewerking aan deze enquête verleent, ontvangt u het volledige onderzoeksrapport inclusief de algemene aanbevelingen. Daarnaast is het mogelijk een persoonlijke afspraak te maken om de resultaten door te nemen en de betekenis voor uw organisatie samen te bepalen. Alvast bedankt voor uw medewerking!
  

 

 

 

Bookmark and Share